Vabljeni!
Belokranjski muzej Metlika

Ponedeljek, 22. Maj 2023 ob 09:12

Odpri galerijo

Združenje zgodovinskih mest Slovenije je v sodelovanju s Slovenskimi železnicami in Skupnostjo muzejev Slovenije pripravilo oglaševalsko kampanjo Z vlakom po kulturo! V zgodovinska mesta Slovenije.

S kampanjo želijo spodbuditi turistični obisk zgodovinskih mest in njihovih kulturnih znamenitosti z uporabo javnega prevoza*. Ob predložitvi vozovnice Slovenskih železnic, veljavne na dan obiska, ob predložitvi potrdila, izdanega na podlagi veljavne IJPP kartice, ali nove vseslovenske vozovnice boste deležni 20-odstotnega popusta na redne cene vstopnic v kulturne ustanove.

V akciji sodeluje tudi Belokranjski muzej ter več kot 60 izjemnih lokacij dediščine katerih nabor si lahko ogledate tukaj in načrtujete svoje kulturno doživetje zgodovinskih mest Slovenije.

Vabljeni po kulturo!

*Kljub temu, da kampanja nosi naslov »Z vlakom v zgodovinska mesta«, bodo vanjo vključena tudi mesta brez železniške povezave. Popust se lahko unovči tudi ob predložitvi potrdila, prejetega na podlagi veljavne kartice IJPP, ki se uporablja tako za prevoz z vlakom kot za avtobusne prevoze.

Galerija slik

Zadnje objave

Teme
BelokranjskiMuzej kulturnadediščina skupnostmuzejevslovenije slovenskezeleznice zgodovinskamestaslovenije

Prijatelji

Dežela Uskokov

NAJBOLJ OBISKANO

Vabljeni!